EDINSTVENA IZKUŠNJA
KAMPIRANJE V NARAVI
KAMPIRANJE V NARAVI
EDINSTVENA IZKUŠNJA
Edinstvena izkušnja

Kamp Rut - kampiranje v osrčju narave

Kamp Rut je majhen družinski kamp, lociran en kilometer od Kobarida. Obkrožen je z gozdom in hribi. Je odlično izhodišče za pohodnike in kolesarje. Poleg parcel za kampiranje ponujamo tudi počitniško hiško in sobe v hostlu. Pri nas najdete otroško in športno igrišče ter bar s prigrizki. Ponujamo zajtrke in pice, v visoki sezoni pa tudi večerje.

Iz kampa vodi tudi pešpot do Kobarida. Pot vas vodi mimo ptičje opazovalnice na »Kobariškem blatu«, kjer gnezdijo sive čaplje. Nato prečkate leseni mostiček čez reko Idrijo in že ste v Kobaridu. V centru Kobarida najdete več trgovin in restavracij, agencij, ki ponujajo razne aktivnosti, kot so vodni in zračni športi, kolesarjenje, najem skuterjev, itd.

Iz kampa vodi več poti

Pohodniki in kolesarji

Odlično izhodišče za pohodnike in kolesarje, saj iz njega vodi več poti: kolesarska pot do reke Nadiže, peš pot do Kobarida (15 min) ob kateri so postaje za opazovanje ptičev, pot do vasi Svino, kjer je stara cerkev Sv. Andreja, slap Svino pod vasjo, možnost nakupa BIO izdelkov kot so sir, jajca, mleko, itd.

Iz vasi poteka tudi Gamsova učna pot, ki vodi do starih mlinov ob reki Idriji.

Potepajte se. Raziskujte. Odkrijte.
Dolina Soče
Dolina, ki si jo boste zapomnili.

Mnenja gostov

Cadier

Kamp Rut je skriti biser. Tišina, lep razgled na okoliške gore in bližina zakladov reke Soče. Zagotovo se bomo ponovno vrnili!

Juliana

Tam smo ostali približno 10 dni in bili smo več kot zadovoljni! Kamp leži v lepem, mirnem okolju – obdan z gozdom. V bližini je slap in tudi ptičja opazovalnica, ki je bila našim otrokom zelo všeč.

Tom

V Kamp Rut smo prispeli samo z namenom, da ostanemo dve noči, a smo ostali cel teden. Lastniki so tako ljubeznivi ljudje in se potrudijo, da vam pomagajo in naredijo vaše bivanje kar se da prijetno in sproščujoče.